Студентски живот

Студентски живот на ГФС

Бити студент је више од слушања предавања и полагања испита. Ту су и све оне уобичајене свакодневне активности – јело, спавање, проналажење литературе. Не заборавите – и забава је такође део студентског живота! Факултет чини све да вам олакша живот и учини овај период не само корисним, него и назаборавним.

Студенти ГФС-а описују факултет као најбоље из оба света – академског и васпитног. Зграда ГФС-а налази се на само пар минута од студентског дома и смештена је у безбедном парку са дудовим дрвец́ем, тако да студенти могу да уживају у класичном искуству западних колеџа. А ако желите све погодности, прилике за посао и садржаје града, ГФС је удаљен само 5 минута од мирног центра Суботице.

У самом дому, чека вас добродошлица у инклузивну студентску заједницу. У њему, као и на факултету, стално се нешто дешава и биће вам лако да створите трајна пријатељства.

Континуирана едукација је данас важнија него икада раније. Захтеви тржишта који се стално мењају захтевају флексибилност, усвањање нових технолошких достигнућа, као и стицање нових знања и вештина. Наши курсеве оријентисани на практичну примену знања, припремају студенте за будуц́е професионалне изазове.

Доживотно учење је могуц́е само за радознале ученике. Зато се трудимо да у нашим студентима инспиришемо и негујемо ту особину. Њихове идеје имају нашу пуну подршку, о чему сведоче бројни пројекти настали као продукт иницијативе наших ђака.

Scroll to Top