[ INFO: DeltaPlan@gf.su.ac.yu ]  [ em@il ]

 

Delta Plan

 

Nasa firma u Madjarskoj postoji od novembra 2000. Primarna aktivnost nam je razvijanje inzenjerskog softvera za staticku analizu razlicitih tipova konstrukcija. Posle visegodisnjeg rada na Gradjevinskom Fakultetu u Subotici, osecamo se spremni da prosirimo aktivnosti i u Madjarskoj. Trenutno radimo na prosirivanju, usavrsavanju i prevodjenju vec postojeceg softvera, tako da pored JUS i EUROCODE-a sadrzi i madjarske standarde.

Program FIST 1.0, ciji se demo moze skinuti sa ove web starince, predstavlja jedan novi pristup statickoj analizi konstrukcija jer se bazira na teoriji konacnih traka, koja je do sada neopravdano zapostavljana  i jos nedovoljno istrazena. Nadamo se da ce nasa prva verzija programskog paketa dovesti do vece afirmacije ove teorije i da ce pokazati njene prednosti u odnosu na teoriju konacnih elemenata.

Mladi programerski tim i snazna teoretska pozadina nasih saradnika pruza nam izvrsnu sansu da se afirmisemo i damo nas doprinos udovoljenju rastuce potraznje za inzenjerskim softverom.

 

DeltaPlan@gf.su.ac.yu

 

 Tel: +36 62 486 859 ▫ Fax: +36 62 486 859 ▫ Mob: +36 30 266 1377

Copyright © Delta Plan